Предстои онлайн среща на GIFT

Ново начало
снимка: ooceey, Pixabay

Global Innovation Field Trip кани млади иноватори на 14-15 януари 2023: С организизрането на младежки панелни дискусии и сесии за професионално развитие, GIFT продължава да се развива, намирайки нови начини да бъдат представяни младите предприемачи.

Патентно ведомство на Република България информира за предстоящата онлайн среща на млади иноватори и предприемачи, организирана от Global Innovation FieldTrip, която ще се проведе на 14-15 януари 2023 г., в партньорство с IFIA (Международна федерация на асоциацията на иноваторите).

Когато през месец март 2020 г., Ковид-19 „затвори“ и промени света, колеги, намиращи се на повече от 640 мили един от друг в САЩ, се свързват помежду си и измислят идея, която бързо се превръща в глобална:

Джули Шивели и Джейк Менделсон решават да създадат платформа, която да даде възможност за изява на млади иноватори и предприемачи, която наричат Global Innovation FieldTrip (GIFT). В колаборация с международните си контакти, първото им събитие бързо набира популярност. Поканени са млади хора и мениджъри на проекти, които онлайн, в рамките на 10-25 минути представят своите иновационни идеи. Събитията се провеждат чрез приложението за видеоконференции Zoom, едновременно с Live Stream в Youtube, а презентациите са качени в библиотеката за иновации на сайта на GIFT. Платформата вече отпразнува своето 12-то събитие, като до този момент GIFT е бил домакин на повече от 760 презентации, представени от 1160 презентатори от 56 държави.

Следващият 24 часов Live-Stream ще се проведе на 14-15 януари 2023 г., без такси за участие и презентиране.За повече информация и регистрация, моля последвайте този линк: ТУК.

Източник:
https://www.bpo.bg/
Върни се към IP в новините