Бизнес
дейност на фирмата
Търговско
наименование
име на фирмата
Визуализация
специфичен шрифт
или лого
Разпространи
до трима приятели

Играта приключи! 

Благодарим на всички, които взеха участие в конкурса за лого на „Фирма на бъдещето“, организиран в рамките на кампанията за защита на интелектуалната собственост „IP: ЗАЩО ДА МИ ПУКА?“ !

Журито оцени авторските предложения.

След дълги дискусии то постави на II място предложението на Виктория Денчева, която участва с фирма на бъдещето „Strawberrymonster“. 

На почетното първо място се класира фирма на бъдещето „Healthyhouse“ на Ивайла Петрова. Тя грабна и приза "Любимец на публиката".

Честито на победителите! Екипът ни ви желае още много творчески успехи! 

Може ли интелектуалната собственост за бъде забавна? Определено. Тя е творение, а творението винаги е забавно. Освен това е вдъхновяващо, стимулиращо и носи удовлетворение.

Участвай в „IP Играта“ с твоята фирма на бъдещето и спечели страхотна награда!

Механизъм:

Измисли твоята фирма на бъдещето:

 1. С какво се занимава?
 2. Как се казва?
 3. Направи й лого, за да бъде уникална! За целта може да използваш например “Canva
 4. Харесай страницата ни във Фейсбук (ако вече не си);
 5. Качи снимка с логото на твоята фирма на нашата стена във Фейсбук;
 6. В описанието на снимката представи фирмата си:
  • Търговско наименование: името на фирмата;
  • Бизнес: опиши ни с какво се занимава фирмата.
 7. Покани трима приятели да се включат в играта, като ги тагнеш в качената от теб снимка. Те ще имат 10 дни да се включат в играта.

Участниците имат право да участват с повече от едно предложение за фирма на бъдещето. Всяко предложение за фирма трябва да бъде уникално. Предложенията ви може да са написани на български, испански, португалски или английски език.

Право на участие:

В играта имат право да се включат всички лица на територията на България, Испания и Португалия, които са на възраст от 15 до 24 години.

За Непълнолетните участници (15-17 год.)

В играта могат да участват непълнолетни участници (лицата под 18 г.) чрез техните законни настойници/попечители. Ако спечели лице под 18 г., задължително се изисква одобрение от родителите за получаването на наградата. Одобрението трябва да бъде предоставено в 3-дневен срок от обявяването на победителя, в противен случай изтегленият ще бъде дисквалифициран.

Всички правила трябва да бъдат спазени. Неспазването на което и да е правило води до автоматично изключване на участника!

Награди:

Комплект, включващ невероятна тениска, раница и шапка. Наградите ще се теглят на томболен принцип. Ще връчим и една допълнителна награда – „Любимец на публиката“, определена чрез онлайн гласуване в страницата ни във Фейсбук.

Имената на победителите ще бъдат обявени на страницата ни във Фейсбук. Екипът ни ще се свърже с победителите за уточняване как ще получат наградата си.

Не се допуска участие с фалшиви профили с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба организаторите имат право да дисквалифицират участници.

Период на играта:

От 13 април до 31 юли 2020 г.

Пример:

Logo

БИЗНЕС:

производство на растения, които виреят на Марс

ТЪРГОВСКО НАИМЕНОВАНИЕ:

MarsPlants

Галерия:

Върни се към The IP Game